Njoftimet

Kryeshefi Ekzekutiv i "Trafikut Urban", Burim Maraj, i shoqëruar nga Drejtori i Operativës, Mentor Isufi, dhe Menaxherët e Sektorëve, zhvilloi [...]
Më shumë

Kryeshefi Ekzekutiv i "Trafikut Urban", Burim Maraj, së bashku me Drejtorin e Operativës, Mentor Isufi dhe Menaxherët e Sektoreve, sot [...]
Më shumë

Contact Us

Error: Contact form not found.