L O A D I N G
 • Arbenllapashtica / CC BY-SA

  E-Bus

  Aplikacion për lokalizim të autobusëve

  Komuna e Prishtinës e ka ofruar për shfrytëzim aplikacionin mobil përmes të cilit mund të lokalizoni autobusët dhe stacionet afër vend-ndodhjes tuaj. Aplikacioni shkarkohet lehtë, i thjeshtë për përdorim dhe efektiv.

Mirë se vini në
web-faqën e

Trafikut Urban

Bileta për një drejtim kushton 0.40 Euro

 • Bileta për një drejtim, brenda territorit të Prishtinës
 • Pagesa te kondukteri
   

Bileta mujore e integruar për nxënës ose student kushton 12.00 Euro

 • Përdoret për të gjitha linjat e TU-së
 • Për nxënës/student 12€/muaj
 • Për qytetarët tjerë është 14€/muaj
   

Bileta mujore e linjës për nxënës ose student kushton 10.00 Euro

 • Përdoret për një linje të caktuar
 • Për nxënës/student është 10€/muaj
 • Për qytetarët tjerë është 12€/muaj

Të liruar nga pagesa në autobusët e NPK "TRAFIKU URBAN" janë:

 • fëmijët deri në moshën 7 vjeçare,
 • personat me aftësi të kufizuara,
 • veteranët me status "Veteran Luftëtarë i UÇK",
 • familjarët e dëshmorëve dhe të të zhdukurve të luftës të UÇK-së,
 • pensionistët e Komunës së Prishtinës

Sqarim: është obligative të tregohet dokumenti i lëshuar nga institucioni përkatës.

Balline image

0

Numri i autobusëve

0

Numri i linjave

0

Numri i udhëtareve në ditë

Njoftimet e fundit

Linja e Aeroportit

Linja e Aeroportit

Prej nesër, e Shtunë, 4 Korrik, rikthehet linja për në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës. Të gjithë autobusët e Trafikut Urban i zbatojnë masat mbrojtëse kundër #covid19 sipas udhëzimeve të IKShP dhe dezinfektohen rregullisht. E kemi obligim që të mbrojmë veten dhe të tjerët rreth nesh!

Thirrje publike për respektim të masave mbrojtëse gjatë udhëtimit me autobusët urban!

Thirrje publike për respektim të masave mbrojtëse gjatë udhëtimit me autobusët urban!

Të nderuar qytetarë, Fillimisht, ju falënderojmë për respektim të masave gjatë udhëtimit me autobusët e Trafikut Urban. Por, jo të gjithë udhëtarët e kanë këtë mirëkuptim, andaj u bëjmë thirrje që të gjithë qytetarët me rastin e shfrytëzimit të autobusit, të vendosin maskat mbrojtëse duke mbuluar hundën dhe gojën, si dhe të respektohet kufizimi i numrit të udhëtarëve. Është sfidë për të gjithë, por ...

Çmimet e Biletave

Biletë për një drejtim

040
 • Bileta per nje drejtim, brenda territorit te Prishtines
 • Pagesa te kondukteri

Bileta Mujore e Integruar
për nxënes ose student

040
 • Përdoret për gjitha linje të TU-së
 • Për nxënës/student 12€/muaj
 • Për qytetarët tjerë është 14€/muaj

Bileta Mujore e Linjës
për nxënes ose student

040
 • Përdoret për një linje të caktuar
 • Për nxënës/student është 10€/muaj
 • Për qytetarët tjerë është 12€/muaj

Pse duhet ta përdorim Transportin Publik?

Sigurt dhe komod

Ndihmon në ruajtjen e ambientit

Redukton trafikun

Çmim i arsyeshëm

Komentet e përdoruesve