E-Bus

Aplikacion për lokalizim të autobusëve

Komuna e Prishtinës e ka ofruar për shfrytëzim aplikacionin mobil përmes të cilit mund të lokalizoni autobusët dhe stacionet afër vend-ndodhjes tuaj. Aplikacioni shkarkohet lehtë, i thjeshtë për përdorim dhe efektiv.
SHKARKO

Mirë se vini në
web-faqën e
Trafikut Urban

Cilat janë çmimet e transportit publik

Bileta për një drejtim kushton 0.50 Euro

 • Bileta për një drejtim, brenda territorit të Prishtinës
 • Pagesa te kondukteri

Bileta Ditore për vajtje-ardhje pa limit kushton 0.80 Euro

 • Bileta Ditore përfshin udhëtime vajtje-ardhje pa limit përgjatë 24 orëve
 • Përdoret për të gjitha linjat e TU-së
 • Pagesa te kondukteri

Bileta mujore e integruar për nxënës ose student kushton 12.00 Euro

 • Përdoret për të gjitha linjat e TU-së
 • Për nxënës/student 12€/muaj
 • Për qytetarët tjerë është 13.50€/muaj

Bileta mujore e linjës për nxënës ose student kushton 10.00 Euro

 • Përdoret për një linje të caktuar
 • Për nxënës/student është 10€/muaj
 • Për qytetarët tjerë është 12€/muaj

Cilat kategori janë të liruara nga pagesa në autobusët e Trafikut Urban?

Të liruar nga pagesa në autobusët e NPK “TRAFIKU URBAN” janë:

 • Fëmijët deri në moshën 7 vjeçare,
 • Personat me aftësi të kufizuara,
 • Veteranët me status “Veteran Luftëtarë i UÇK”,
 • Familjarët e dëshmorëve dhe të të zhdukurve të luftës të UÇK-së,
 • Pensionistët e Komunës së Prishtinës
 • Pjesëtaret e Forcës së sigurisë së Kosovës
 • Policia e Kosovës
 • Zjarrfikësit
 • Nxënësit e shkollave fillore të Komunës së Prishtinës.

Sqarim: është obligative të tregohet dokumenti i lëshuar nga institucioni përkatës.

0

Numri i autobusëve

0

Numri i linjave

0

Numri i udhëtareve në ditë

Njoftimet e fundit

Çmimet e Biletave

Biletë për një drejtim
0.50 119
/yr
Një biletë e rregullt autobusi, e cila mund të përdoret vetëm për një drejtim.
Më shumë
Bileta Ditore
0.80
Përfshin udhëtime vajtje-ardhje pa limit përgjatë 24 orëve
Përdoret për gjitha linjat e Trafikut Urban
Më shumë
Bileta Mujore
13.50 119
/yr
Përdoret për gjitha linjat e Trafikut Urban
Gjithashtu - Bileta Mujore e Linjës Mund të përdoret vetëm për një linjë te caktuar.
– Bileta Mujore e Linjës – Për nxënës dhe studentë është 10 €uro/muaj.
– Bileta Mujore e Linjës – Për të gjithë qytetarët e tjerë është 12€uro/muaj.
Më shumë

Pse duhet ta përdorim
Transportin Publik?

Sigurt dhe komod

Ndihmon në ruajtjen e ambientit

Redukton trafikun

Çmim i arsyeshëm

Komentet e përdoruesve

Ju përgëzojë për shërbimin.

Autobusi ishte në kohë, shumë i pastër dhe i saktë në orar.

Bravo!

Florina ZhubiUdhëtare

Javen e kaluar udhetova nga PR deri në Aeroport me Autobus Lokal te Qytetit. Me la mbresë qe autobusin e ngiste një femër.
ZEMRA MAL me femrat tona punëtore, dhe të gjithanshme.

Be Nice to Bus Driver, It is a Long Walk Back Home

NajqeUdhëtare

Sot e perdora per here te pare autobusin prej aeroportit ne qytet.
Pershtypjet e para:
-autobusi ishte shume i pastert
-u nis me kohe dhe erdhem per 20min deri n Dardani
Nuk di cka kerkojme ma mire?
Iu lus ta perdorni ma shume kete autobus se me te vertete po ia vlejke!

Da ByUdhëtar

Contact Us

Error: Contact form not found.