Çmimet

Biletë për një drejtim

Bileta për një drejtim, brenda territorit të Prishtinës kushton 0.50 €uro.

0.50 €
BILETË PËR NJË DREJTIM

Bileta Ditore
Përfshin udhëtime vajtje-ardhje pa limit përgjatë 24 orëve
Përdoret për gjitha linjat e Trafikut Urban
Bileta Ditore kushton 0.80
0.80 €
BILETA DITORE

Biletë Mujore

Mund të përdoret në të gjitha linjat e TU (në të gjithë autobusët tanë) – pa kufizime.
– Për nxënës dhe studentë është 12 €uro/muaj.
– Për të gjithë qytetarët e tjerë është 13.5 €uro/muaj

Mund të blihet në pikat e shitjes:
-Kioska me logo Trafiku Urban, prapa Objektit të Komunës (tek “Plepat”), orari i punës e hënë – e premte 07:00 – 20:00. Të shtuneve: 09:0 – 13:0 – Kioska me logo Trafiku Urban, në lagjen Kodra e Diellit, tek ”Banesat e Bardha”, çdo ditë (e hënë – e dielë) sipas orarit te punës 06:00 – 22:00.

Sqarim: Bileta origjinale mujore duhet të prezantohet tek kundukteri apo tek kontrolla e Trafikut Urban. Prezantimi i biletës mujore në forma të tjera nuk pranohet, dhe obligoheni që të paguani biletë!

12.00 €
BILETË MUJORE PËR NXËNES OSE STUDENT

13.50 €
BILETË MUJORE PËR QYTETARË TJERË

Biletë Mujore e Linjës

Mund të përdoret vetëm për një linjë të caktuar
– Për nxënës dhe studentë është 10 €uro/muaj.
– Për të gjithë qytetarët e tjerë është 12€uro/muaj.

Mund të blihet në pikat e shitjes:
-Kioska me logo Trafiku Urban, prapa Objektit të Komunës (tek “Plepat”), orari i punës e hënë – e premte 07:00 – 20:00. Të shtuneve: 09:0 – 13:0 – Kioska me logo Trafiku Urban, në lagjen Kodra e Diellit, tek ”Banesat e Bardha”, çdo ditë (e hënë – e dielë) sipas orarit te punës 06:00 – 22:00.

Sqarim: Bileta origjinale mujore duhet të prezantohet tek kundukteri apo tek kontrolla e Trafikut Urban. Prezantimi i biletës mujore në forma të tjera nuk pranohet, dhe obligoheni që të paguani biletë!

10.00 €
BILETË MUJORE E LINJËS PËR NXËNES OSE STUDENT

12.00 €
BILETË MUJORE E LINJËS PËR QYTETARË TJERË

Contact Us

Error: Contact form not found.