Currently browsing: 2023

Njoftim për bileta

Të dashur qytetarë,  Komuna e Prishtinës në kuadër të Marrëveshjes së Kredisë mes Trafiku Urban Prishtinë dhe Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim [...]
Më shumë

Contact Us

Error: Contact form not found.