Trafikun Urban sot e vizituan vogëlushët e Institucionit Parashkollor “Yllkat”.

Në një ambient të ngrohtë dhe të përzemërt fëmijët e vegjël nën shoqërimin e Drejtoreshës së Institucionit dhe edukatoreve u priten nga KE dhe Drejtori i Operativës të cilët i njoftuan për punën dhe aktivitetet e Trafikut Urban.

Fëmijët po kështu vizituat ambientet e ndryshme të TU-së, zyrat e administratës, garazhën, ndërsa atraksion i vërtetë për ta ishte vizita me tren rreth e qark ambientit të ndërmarrjes.

Përgëzojmë Drejtoreshën dhe edukatoret për angazhimin, përkushtimin në punë dhe dashurinë e kujdesin e duhur që ju falin fëmijëve.

 

Contact Us

Error: Contact form not found.