“Trafiku Urban” në mbështetje të maratonës “Vrapo Babadimër”

“Trafiku Urban” në mbështetje të maratonës “Vrapo Babadimër”
Në kuadër të edicionit të 8 të maratonës “Vrapo Babadimër”, e cila mbahet më 17.12.2023, “Trafiku Urban“ liron nga pagesa të gjithë pjesëmarrësit që janë të veshur me kostumin e Babadimrit.
Ky organizim synon të ofrojë ndihmë për fëmijët e repartit të Onkologjisë-Pediatrisë dhe familjet në nevojë gjatë festave të fundvitit.

Contact Us

Error: Contact form not found.