Sot me dt. 06.10.2022, në zyret e Trafikut Urban ishin për vizitë përfaqësuesit e Bankës

Sot me dt. 06.10.2022, në zyret e Trafikut Urban ishin për vizitë përfaqësuesit e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim – BERZH.

Qëllimi takimit kishte fokus kryesor diskutimin mbi hapat final rreth Implementimit të Projektit të 30 autobusëve të rinj në mesin e të cilëve parashikohen edhe autobusë elektrikë.

Përfaqësuesit e BERZH-it u ndanë tepër të kënaqur me të arriturat tona dhe shprehen gatishmëri në ofrimin e përkrahjes edhe në projekte tjera të rëndësisë së veçantë.

Ekipi i Trafikut Urban ofruan informata të dobishme për zgjidhje konkrete dhe bashkëpunim të ndërsjellët me të gjitha kapacitetet për ta jetësuar këtë projekt madhor për Trafikun Urban dhe qytetarët e Prishtinës.

Contact Us

Error: Contact form not found.