Sot më 11.10.2022, kishim për vizitë përfaqësuesit e KFOR-it Italian

Sot më 11.10.2022, kishim për vizitë përfaqësuesit e KFOR-it Italian. Ky njëherit ishte takimi i dytë, në vazhdën e takimeve të frytshme në mes Kforit dhe TU.

Në takim u bisedua mbi gjendjen aktuale dhe të arriturat që ka pasur ndërmarrja gjatë viteve të fundit si dhe planet për zhvillim afatmesëm ku të arriturat tona u cilësuan si model për transformim në menaxhimin e Transportit Publik.

Në përfundim u pajtuam që shkëmbimi i përvojave në fushën e Transportit Publik të vazhdohen edhe në të ardhmen.

Trafiku Urban është mirënjohës dhe falënderues ndaj tyre për vizitën dhe gatishmërinë në vazhdimin e bashkëpunimit me Trafikun Urban.

Contact Us

Error: Contact form not found.