Sot Kryeshefja Ekzekutive e N.P.K “Trafiku Urban” Sh.A. znj. Arta Domi së bashku me stafin Menaxherial…

Sot Kryeshefja Ekzekutive e N.P.K “Trafiku Urban” Sh.A. znj. Arta Domi së bashku me stafin Menaxherial pritën Drejtorin dhe zv.Drejtorin e Qendrës së Kompetencës “Shtjefën Gjeqovi” për të filluar zyrtarisht bashkëpunimin në ofrimin e mundësisë për praktikë profesionale për nxënësit e kësaj Qendre.

Ky bashkëpunim ka për qëllim avancimin profesional të nxënësve dhe ofrimin e kushteve profesionale në një ambient ku punohet bazuar në standarde dhe siguri në vendin e punës

 

Contact Us

Error: Contact form not found.