Nënshkruhet marrëveshja me BERZH-in për autobusët e rinj.

Nënshkruhet marrëveshja me BERZH-in për autobusët e rinj.
Kryeshefi Ekzekutiv i “Trafikut Urban”, Burim Maraj, sot nënshkroi marrëveshjen me zëvendësdrejtorin e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim në Kosovë, Arianit Blakaj.
BERZH ka dhënë grant për ta ndihmuar ndërrmarrjen për shërbimet e konsulencës për blerjen e 30 autobusëve të rinj, projekt ky që pritet të përfundojë gjatë këtij viti.
Kryeshefi Maraj falënderoi BERZH për mbështetjen që po i jep ndërrmarjes “Trafiku Urban”.
“Trafiku Urban” është i përkushtuar për zhvillimin dhe transformimin e transportit publik në Kryeqytet.
TRAFIKU URBAN PJESË E PËRDITSHMËRISË!

Contact Us

Error: Contact form not found.