Linja 1A Stacioni i autobusëve Prishtinë – Aeroport dhe anasjelltas

Linja 1A  Stacioni i autobusëve Prishtinë –  Aeroport dhe anasjelltas
 Shfrytëzoni linjën e Trafikut Urban 1A për Aeroport kur udhëtoni apo ktheheni në vendin tuaj për vetëm 3 euro. Pagesa mund të bëhet përmes SMS në numrin 55992 me tekstin “Linja 1A“.
 Rezervoni lehtësisht biletën tuaj edhe në platformën Gjirafa Travel.
Për oraret dhe vendndaljet e autobusëve, vizitoni faqen tonë: www.trafikurban-pr.com

Contact Us

Error: Contact form not found.