Lajm i shumëpritur!

Lajm i shumëpritur!
Nga nesër, 6 shkurt 2024, në të gjithë autobusët e “Trafikut Urban” do të lëshohet Wi-Fi, duke u mundësuar udhëtarëve tanë të shfrytëzojnë falas shërbimet e internetit.
🚌 “Trafiku Urban” mbetet i përkushtuar në zgjerimin e shërbimeve dhe lehtësimin e qarkullimit të qytetarëve.

Contact Us

Error: Contact form not found.