Kryeshefi Maraj takoi punëtorët gjatë kohës së Iftarit

Iftarin e kësaj të premteje e kalova me shoferët, kondukterët dhe kontrollerët e autobusëve të „Trafikut Urban“, të cilët njëkohësisht me agjerimin në shenjë sakrifice dhe përkushtimi, me devotshmëri e bëjnë edhe punën e tyre.

Uroj që në këtë muaj të mirëkuptimit, afrimit dhe solidaritetit ndërmjet njerëzve, të shtohet edhe harmonia mes secilit, kudo, në familje e punë!

TRAFIKU URBAN PJESË E PËRDITSHMËRISË! 🚌

Contact Us

Error: Contact form not found.