“Të kontribuojmë në përmirësimin e jetës së qytetarëve, duke ofruar shërbime sa më efikase përmes një rrjeti të qëndrueshëm të transportit dhe integrimit në një sistem të pranueshëm ndërkombëtar duke aplikuar praktikat më të mira evropiane”.PËRQËNDRIMI YNË STRATEGJIK PËR ZHVILLIM

Platëforma e re online për qasje sa më të lehtë në shërbimet tona.

Ne gjithmonë e kishim këtë deklaratë dhe po e mbajmë premtimin për lehtësimin e udhëtimit urban.

Përveç një strukture të fuqishme lehtë për t'u përdorur,"Trafiku Urban " me eBUS aplikacion ka përfshir shumë karakteristika të ëmbla që presin të zbulohen.

eTU

Fleta Informuese e Projekteve

LAJMET E FUNDIT - MË TË SHFLETUARATë GJITHA NJOFTIMET
  • 11/01/2019

    Autobusët janë të pajisur me goma dimri

    Pas lajmit në media se ’’Autobusët e Trafikut Urban nuk janë te pajisur me goma dimri’’ i informojmë qytetarët se ... (më shumë)
  • 28/12/2018

    Njoftim për natën e Vitit të Ri

    Njoftohen qytetarët se me dt. 31.12.2018, për shkak të atmosferës festive dhe koncertit në SHESH të organizuar nga Komuna e Prishtinës... (më shumë)

BASHKËPUNËTORËT

Disa nga
dhe Partnerët

INFORMOHU ME SHUME
support
support
support
support
SIPËR